Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-01@09:16:36 GMT

بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G؛ یک گام رو به عقب

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۷۱۰۱۳

بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G؛ یک گام رو به عقب

خانواده ردمی نوت ۱۱ شیائومی اعضای پرشماری دارد و انتخاب گوشی مناسب بین آن‌ها کار ساده‌ای نیست. شیائومی تلاش کرده تا با این خانواده، تمام سلیقه‌ها را پوشش دهد، اما ویژگی‌های مشترک زیادی نیز بین آن‌ها وجود دارد. در این مطلب می‌خواهیم یکی از اعضای این خانواده یعنی ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G را بررسی کنیم که با نمایشگر سوپر امولد ۱۲۰ هرتزی، دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی و شارژر ۶۷ واتی، گوشی ارزشمندی در بازه قیمتی ۸ الی ۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیون تومان محسوب می‌شود. موفقیت کم‌نظیر خانواده ردمی نوت باعث شده تا شیائومی هر سال تنوع گوشی‌های این سری را افزایش دهد، اما امسال این تنوع به سطح تازه‌ای رسیده است. جالب است بدانید فقط در بازار‌های جهانی شاهد ۶ مدل ردمی نوت ۱۱ هستیم: ردمی نوت ۱۱، ردمی نوت ۱۱S، ردمی نوت ۱۱S ۵G، ردمی نوت ۱۱ پرو، ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G و ردمی نوت ۱۱ پرو پلاس ۵G. به این ۶ مورد باید مدل‌های مختلفی که برای بازار‌های چین و هند معرفی شده‌اند را نیز اضافه کنید. این نکته را نیز در نظر بگیرید که هرکدام از این مدل‌ها با ظرفیت رم و حافظه داخلی مختلفی در بازار حضور دارند.

ما ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G را برای بررسی انتخاب کرده‌ایم، چون بهترین ویژگی‌های این سری از جمله پشتیبانی از شبکه ۵G، نمایشگر سوپر امولد و دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی را دارد، ضمن این‌که حدود ۲ میلیون تومان ارزان‌تر از ردمی نوت ۱۱ پرو پلاس ۵G است. در ادامه می‌توانید بررسی ویدیویی این گوشی را ببینید.

بررسی ویدیویی ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   فهرست مشخصات ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G
نمایشگر ۶.۶۷ اینچی سوپر امولد فول اچ‌دی ۱۲۰ هرتزی
تراشه اسنپدراگون ۶۹۵ با پشتیبانی از شبکه ۵G
اندروید ۱۱ و رابط کاربری MIUI ۱۳،
۴/۶/۸ گیگابایت حافظه رم
۶۴/۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی
دوربین اصلی سه‌گانه شامل دوربین عریض ۱۰۸ مگاپیکسلی
دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی
مجهز به اسپیکر استریو
حسگر اثر انگشت روی فریم
باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی
پشتیبانی از شارژ سریع ۶۷ واتی
وزن ۲۰۲ گرم
استاندارد IP۵۳ برای مقاومت در برابر پاشش قطرات آب و گرد و غبار
قیمت حدود ۸.۵ میلیون تومان برای مدل ۸/۱۲۸ گیگابایتی
ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G مدل ۸/۱۲۸ گیگابایتی را فروشگاه اینترنتی دارسو برای بررسی در اختیار ما گذاشته است. برای خرید انواع گوشی موبایل و دیگر محصولات دیجیتال می‌توانید به وب‌سایت فروشگاه اینترنتی دارسو مراجعه کنید.

طراحی و کیفیت ساخت

شیائومی زبان طراحی ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G را نسبت به نسل قبل تغییر داده و از فریم و پنل پشتی خمیده به حالت کاملاً تخت روی آورده است. این گوشی در سه رنگ خاکستری، سفید و آبی عرضه می‌شود و ما زیباترین رنگ آن یعنی آبی آتلانتیک را در اختیار داریم. افکت نورپردازی پشت این گوشی بسیار جذاب و وهم‌آلود است و امواج اقیانوس را تداعی می‌کند.

از نمای پشت شاهد ماژول دوربین مستطیلی بزرگ دوطبقه هستیم. طبقه بالایی میزبان دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی است و در طبقه پایین چهار حلقه جا گرفته‌اند. یکی از این حلقه‌ها تزئینی است و دیگری فلاش را میزبانی می‌کند. دو حلقه دیگر نیز به دوربین‌های اولتراواید و ماکرو اختصاص یافته‌اند. بیرون‌زدگی زیاد ماژول دوربین باعث می‌شود که گوشی روی سطح صاف به‌شدت لق بزند، حتی اگر از قاب محافظ داخل جعبه استفاده کنید.

روی فریم مات و مسطح گوشی اجزای مختلفی حضور دارند که مهم‌ترین آن‌ها جک هدفون روی لبه بالایی است. خوشبختانه شیائومی برخلاف سامسونگ، هنوز برنامه‌ای برای حذف جک هدفون از میان‌رده‌هایش ندارد. فرستنده مادون قرمز، میکروفون‌های اصلی و ثانویه، دکمه‌های ولوم، حسگر اثر انگشت روی دکمه پاور، شیار سیم‌کارت، خروجی‌های اسپیکر استریو و درگاه USB-C نیز دیگر اجزای روی فریم گوشی هستند.

از نمای روبرو نمایشگر بزرگ گوشی را می‌بینیم که حاشیه‌های نسبتا باریکی دارد. دوربین سلفی داخل حفره‌ای کوچک درون نمایشگر قرار گرفته است و خبری از چراغ نوتیفیکیشن نیست. ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G حدود ۱۰ گرم سنگین‌تر از نسل قبل شده و با ۲۰۲ گرم وزن و ۸.۱ میلی‌متر ضخامت، گوشی سبک‌وزنی محسوب نمی‌شود، اما به‌خاطر طراحی مناسب و فریم پهن، به‌خوبی در دستان شما قرار می‌گیرد.

استفاده از پنل شیشه‌ای در پشت بدنه، روکش محافظ گوریلا گلس ۵ روی نمایشگر و فریم پلاستیکی مات، ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G را به یکی از زیباترین و خوش‌ساخت‌ترین گوشی‌های میان‌رده تبدیل کرده است. این گوشی به‌طور کامل ضدآب نیست و با گواهی IP۵۳ فقط برای مدت کوتاهی زیر باران می‌توانید از آن استفاده کنید.

نمایشگر

نمایشگر ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G نسبت به نسل قبل تغییری نکرده و مانند قبل، فوق‌العاده است. این نمایشگر از پنل سوپر امولد ۶.۶۷ اینچی ساخت سامسونگ بهره می‌برد. رزولوشن فول اچ‌دی (۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل) و تراکم ۳۹۵ پیکسل در هر اینچ، تضمین می‌کند که انواع محتوا را با کیفیت عالی ببینید. نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی نیز رابط کاربری زیبای شیائومی را به روان‌ترین شکل ممکن به تصویر می‌کشد.

طبق اعلام شیائومی، حداکثر روشنایی نمایشگر ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G در حالت دستی به حدود ۴۵۰ نیت و در حالت خودکار به حدود ۷۵۰ نیت می‌رسد. رقم اعلام شده برای حداکثر روشنایی ۱۲۰۰ نیت هم مربوط به شرایط خاص و ویدیو‌های HDR می‌شود، اما عجیب این‌که این گوشی حداقل به‌طور رسمی قابلیت پخش ویدیو‌های HDR را ندارد.

در هر حال، روشنایی نمایشگر ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G تمام شرایط نوری را به‌خوبی جواب می‌دهد و حتی می‌توانید در فضای خارجی پرنور نیز به‌راحتی با گوشی کار کنید؛ قابلیتی که در نسل قبل نیز وجود داشت. نرخ رفرش نمایشگر این گوشی فقط بین دو حالت ۶۰ و ۱۲۰ هرتز تغییر می‌کند و قابلیت تنظیم خودکار و هوشمند را ندارد. البته این موضوع در میان‌رده‌ها کاملا عادیست.

نرم‌افزار

ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G با رابط کاربری جدید شیائومی یعنی MIUI ۱۳ عرضه شده، اما همچنان از اندروید ۱۱ استفاده می‌کند. با توجه به این‌که اکثر میان‌رده‌های سامسونگ با اندروید ۱۲ وارد بازار شده‌اند، بهتر است شیائومی هرچه زودتر آپدیت اندروید ۱۲ را برای خانواده ردمی نوت ۱۱ نیز منتشر کند. البته شیائومی سابقه خوبی در آپدیت میان‌رده‌هایش ندارد، به‌خصوص گوشی‌های سری ردمی که گزینه‌های اقتصادی‌تر محسوب می‌شوند.

رابط کاربری ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G از ویژگی‌های جدید اندروید ۱۲ مانند ویجت‌های جدید، مرکز حریم خصوصی (پرایوسی دشبورد)، پالت‌های رنگی، اپ جدید دوربین و مانند این‌ها بی‌بهره است. با این حال می‌توان انتظار داشت که MIUI ۱۳ از نظر توزیع منابع پردازشی، بهینه‌تر از قبل عمل کند و مصرف انرژی فرایند‌های پس‌زمینه را تا حد زیادی کاهش دهد.

از ویژگی‌های جدید MIUI ۱۳ مدیریت بهتر حافظه داخلی است که عمر مفید گوشی را تا حد زیادی افزایش می‌دهد. شیائومی می‌گوید در این نسخه از رابط کاربری پس از ۳۶ ماه تنها با ۵ درصد افت کارآیی حافظه داخلی روبرو خواهید شد، در حالی که در نسل قبل این رقم به حدود ۵۰ درصد می‌رسید.

در نهایت، رابط کاربری MIUI ۱۳ از نظر ظاهری تفاوت زیادی با نسل قبل نکرده است. سخت‌افزار ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G به روان‌ترین شکل ممکن این رابط کاربری را اجرا می‌کند و هیچ‌گونه لگ یا تأخیر عملکرد را شاهد نیستیم. مثل همیشه در این نسخه از رابط کاربری شیائومی، امکانات متعددی برای شخصی‌سازی وجود دارد تا تمام سلیقه‌ها را راضی کند.

سخت‌افزار

ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G با چیپ جدید و بهینه کوالکام یعنی اسنپدراگون ۶۹۵ عرضه شده است. این چیپ از پردازنده ۸ هسته‌ای با ۲ هسته پرقدرت ۲.۲ گیگاهرتزی و ۶ هسته کم‌مصرف ۱.۸ گیگاهرتزی استفاده می‌کند. ۶/۸ گیگابایت حافظه رم و ۶۴/۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی نیز این چیپ را همراهی می‌کنند. ما مدل ۸/۱۲۸ گیگابایتی را در اختیار داریم که در بازار ایران به‌راحتی پیدا می‌شود.

برای تست توان سخت‌افزاری این گوشی از اپلیکیشن‌های بنچمارک همیشگی یعنی آنتوتو ۹، گیک‌بنچ ۵، پی‌سی مارک و تری‌دی مارک استفاده کردیم. نتایج به‌دست آمده را در ادامه می‌بینید.

نتایج بنچمارک و تست پایداری شیائومی ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G
کارآیی پردازنده اصلی شیائومی ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G کاملا قابل قبول است، اما پردازشگر گرافیکی Adreno ۶۱۹ عملکرد خوبی ندارد و نسبت به نسل قبل نیز پیشرفت خاصی نکرده است. شیائومی در بخش تنظیمات باتری، گزینه‌ای را برای افزایش کارآیی گوشی قرار داده، اما حتی فعال کردن این گزینه نیز تغییر محسوسی ایجاد نمی‌کند. تست پایداری ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G با اپلیکیشن تری‌دی مارک نیز به نتیجه بسیار خوب ۹۹ درصد منتهی شد.

مقایسه قدرت سخت‌افزاری شیائومی ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G و رقبا
همان‌طور که می‌بینید عملکرد کلی ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G نسبت به نسل قبل کمی بهتر شده، اما از نظر قدرت پردازش گرافیکی تغییری نکرده است. پردازنده این گوشی حتی از چیپ جدید سامسونگ یعنی اگزینوس ۱۲۸۰ در گلکسی A۳۳ و گلکسی A۵۳ نیز قوی‌تر است، اما از نظر پردازش گرافیکی به پای رقیب هم‌قیمت کره‌ای نمی‌رسد. در نهایت پوکو F۳ را می‌بینید که با قیمتی مشابه، اما چیپ قدرتمند، در کلاس دیگری ظاهر می‌شود.

با توجه به نتایج فوق، ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G برای استفاده روزمره عملکرد بسیار خوبی دارد، اما برای اجرای بازی‌های سنگین با حداکثر تنظیمات گرافیکی نمی‌توانید روی آن حساب کنید. نکته جالب اینجاست که میان‌رده جدید شیائومی با پردازشگر گرافیکی ضعیف‌تر نسبت به گلکسی A۳۳ و گلکسی A۵۳، بازی کال آو دوتی موبایل را با تنظیمات گرافیکی حداکثر (Very High) و نرخ فریم قبول اجرا می‌کند، درحالی‌که در میان‌رده‌های جدید سامسونگ به حداکثر تنظیمات گرافیکی متوسط (Medium) دسترسی دارید. البته برای تجربه روان‌تر این بازی روی ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G بهتر است نرخ فریم حداکثر (Max) و تنظیمات گرافیکی بالا (High) را انتخاب کنید.

دوربین

مجموعه دوربین‌های ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G نسبت به نسل قبل پیشرفت خاصی نداشته‌اند. شیائومی از همان دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی نسل قبل در این گوشی استفاده کرده و دوربین اولتراواید نیز تغییری نکرده، اما متأسفانه دوربین ماکرو حرفه‌ای نسل قبل جای خود را به دوربین ماکرو بی‌خاصیت ۲ مگاپیکسلی داده است. از دوربین عمق‌سنج نیز خبری نیست. در ادامه مشخصات دوربین‌های این گوشی را می‌بینید:

دوربین واید ۱۰۸ مگاپیکسلی، سنسور ۱/۱.۵۲ اینچی، ضریب اف ۱.۹، فوکوس خودکار PDAF
دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی، ضریب اف ۲.۲، فوکوس ثابت
دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی، ضریب اف ۲.۴، فوکوس ثابت
دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی، سنسور ۱/۳.۰۶ اینچی، ضریب اف ۲.۵، فوکوس ثابت

به‌خاطر شرایط نامطلوب آب و هوای تهران، شرایط عکاسی با ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G ایده‌آل نبود، اما حتی اگر آسمان ابری و گرد و غبار را نیز لحاظ کنیم، دوربین اصلی این گوشی نتوانست انتظارات ما را برآورده کند. اولین مشکل این است که قابلیت‌های هوش مصنوعی و HDR خودکار به‌درستی کار نمی‌کنند و فعال کردن دستی HDR نیز عکس‌ها را به‌شدت غیر طبیعی ثبت می‌کند. در ادامه مقایسه دو عکس در دو حالت عادی و HDR را می‌بینید.

می‌بینید که بازه دینامیکی سنسور اصلی ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G به‌اندازه کافی گسترده نیست و اختلاف قابل توجهی بین بخش‌های روشن و تاریک تصویر دیده می‌شود. در تصاویر دیگر دوبین اصلی نیز با نوردهی بیش از اندازه بخش‌های روشن یا از دست رفتن جزئیات بخش‌های تاریک روبرو هستیم. جالب این‌که نسل قبل با همین سنسور می‌توانست عکس‌های باکیفیت‌تری را ثبت کند؛ بنابراین همه‌چیز به ضعف پردازشگر تصویر چیپ اسنپدراگون ۶۹۵ برمی‌گردد. دیگر تصاویر دوربین اصلی این گوشی در نور کافی را در ادامه می‌بینید.

دوربین اصلی ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G در محیط تاریک عکس‌های قابل قبولی می‌گیرد، اما ردپای نویز در اکثر تصاویر دیده می‌شود. سطح جزئیات نیز به‌اندازه کافی به‌نظر نمی‌رسد و همچنان با ضعف در بازه دینامیکی روبرو هستیم. نایت‌مود اندکی اوضاع را بهبود می‌دهد و مقداری از رنگ‌ها و جزئیات بخش‌های تاریک را بازیابی می‌کند، اما معجزه نمی‌کند.

دوربین اولتراواید این گوشی حتی در شرایط نوری مناسب نیز عکس‌هایی با نویز زیاد و جزئیات پایین ثبت می‌کند. در محیط تاریک هیچ انتظاری از عکس‌های این دوربین نداشته باشید، چون خبری از نایت مود نیست.

دوربین سلفی ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G نیز یکی از ضعیف‌ترین دوربین‌های سلفی بین میان‌رده‌هاست. این دوربین حتی در شرایط نوری ایده‌آل نیز جزئیات اندکی را از چهره ثبت می‌کند و عکس نهایی به دل نمی‌نشیند. بازه دینامیکی سنسور این دوربین نیز چندان گسترده نیست و جزئیات پس‌زمینه در بخش‌های روشن از بین می‌روند.

دوربین ماکرو ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G به هیچ عنوان نمی‌تواند در تجربه عکاسی شما ایفای نقش کند. جالب این‌که به‌خاطر چیپ ضعیف اسنپدراگون ۶۹۵ حتی امکان تصویربرداری ۴K یا ضبط ویدیو‌های ۶۰ فریم بر ثانیه را هم ندارد و برای فیلمبرداری به رزولوشن فول اچ‌دی و نرخ فریم ۳۰ محدود هستید؛ بنابراین اگرچه مجموعه دوربین‌های اصلی و سلفی این گوشی به‌عنوان یک میان‌رده ۸ میلیون تومانی کاملاً قابل قبول هستند، اما نسبت به نسل قبل شاهد افت قابل توجه کیفیت تصاویر و امکانات فیلمبرداری هستیم.

باتری و شارژر

شیائومی در ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G از باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی استفاده کرده که با نسل قبل برابری می‌کند. تست باتری این گوشی با اپلیکیشن پی‌سی مارک به نتیجه رضایت‌بخش ۱۳ ساعت رسید که از مصرف انرژی پایین سخت‌افزار آن حکایت می‌کند. برای مقایسه، ردمی نوت ۱۰ پرو و گلکسی A۵۳، ۵G با همین ظرفیت باتری به نتیجه‌ای بهتر از ۱۱ ساعت نمی‌رسند.

طبق تجربه استفاده کوتاه مدت از این گوشی، می‌توان انتظار داشت که حتی با استفاده سنگین بتوانید یک روز کامل را بدون نیاز به شارژر سپری کنید. با استفاده معمول و سبک، شارژدهی به ۱.۵ روز یا حتی بیشتر خواهد رسید.

یکی از پیشرفت‌های این گوشی نسبت به نسل قبل، پشتیبانی از شارژ سریع ۶۷ واتی است و خوشبختانه شیائومی این شارژر قدرتمند را همراه گوشی به شما می‌دهد. با این شارژر می‌توانید طی نیم ساعت حدود ۷۵ درصد ظرفیت باتری را پر کنید و شارژ کامل گوشی نیز فقط به ۴۵ الی ۵۰ دقیقه زمان نیاز دارد.

جمع‌بندی

ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G آمده تا جایگزین یکی از بهترین میان‌رده‌های سال گذشته یعنی ردمی نوت ۱۰ شود. این گوشی از طراحی بسیار زیباتری بهره می‌برد و از نظر شارژدهی و سرعت شارژ نیز بهبود قابل توجهی پیدا کرده است. با این حال نقاط ضعف این گوشی، به‌خصوص کیفیت پایین‌تر عکس‌های دوربین اصلی نسبت به نسل قبل را نمی‌توان نادیده گرفت.

در بازه قیمتی ۸ الی ۸.۵ میلیون تومان میان‌رده‌های بسیار قوی‌تری مانند پوکو F۳ یا حتی گلکسی A۳۳ را در بازار پیدا می‌کنید که البته از نظر کیفیت دوربین به ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G نمی‌رسند. اگر گوشی جدید با طراحی زیبا می‌خواهید و عکاسی برایتان اهمیت ویژه‌ای دارد، میان‌رده جدید شیائومی می‌تواند انتخاب خوبی برای شما باشد، اما اگر به‌روز بودن گوشی برایتان مهم نیست، می‌توانید سراغ ردمی نوت ۱۰ پرو بروید.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: ردمی نوت شیائومی بازار های جهانی بازار های چین و هند بازار ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G ردمی نوت ۱۱ پرو ۵G تنظیمات گرافیکی گیگابایت حافظه نسبت به نسل قبل ۱۰۸ مگاپیکسلی دوربین ماکرو ۱۲۸ گیگابایت میلیون تومان میان رده ۸ مگاپیکسلی رابط کاربری دوربین سلفی دوربین اصلی حافظه داخلی میان رده ها ۸ گیگابایت عکس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۱۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)

قیمت گوشی سامسونگ Galaxy S۲۳ Ultra و مشخصات و شرایط خرید این محصول، همچنین مقایسه با S۲۲ Ultra به دلیل شباهت در ظاهر و مشخصات به‌ میزان زیادی مورد توجه کاربران قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، یکم فوریه ۲۰۲۳ (دوازدهم بهمن ۱۴۰۱) سامسونگ نسل جدید پرچم‌داران گلکسی S خود پرده برداشت، در این رویداد جدا از دو گوشی Galaxy S۲۳ و +Galaxy S۲۳ پیشرفته‌ترین عضو این خانواده Galaxy S۲۳ Ultra نیز به‌نمایش گذاشته شد که هر سه تغییرات نه‌چندان گسترده‌ای را در مقایسه با همتایان سال گذشته خود تجربه کرده‌اند.

Galaxy S۲۳ Ultra در ظاهر و مشخصات به‌میزان زیادی به S۲۲ Ultra سال قبل شباهت داشت و حداقل روی کاغذ تنها تغییرات مهم آن را باید در دوربین اصلی، پردازنده چهار نانومتری جدید کوالکام و رنگ‌های تازه دستگاه جست‌وجو کرد.

شباهت طراحی گلکسی S۲۳ Ultra با S۲۲ Ultra به‌قدری است که به‌جز رنگ‌های متفاوت امکان تشخیص آن‌ها از یکدیگر در یک نگاه حتی برای چشم‌های حرفه‌ای‌تر این رده نیز چندان آسان نخواهد بود.

کناره‌های خمیده با دو سطح صاف در بالا و پایین، صفحه‌نمایش با حاشیه‌های اندک، دوربین سلفی پانچی مرکزی و پنج لنز مجزای دوربین همگی بدون تغییر در این گوشی تکرار شده و میزان بیرون‌زدگی لنزهای دوربین و حتی جایگاه فلش LED در میانه دو لنز کوچک‌تر سمت راستی نیز تغییر خاصی نکرده است.

صفحه نمایش سامسونگ گلکسی S۲۳ Ultra

صفحه‌نمایش Galaxy S۲۳ Ultra روی کاغذ همانی‌ست که در S۲۲ Ultra پیشین نیز دیده بودیم. یک پنل بزرگ ۶.۸ اینچی Dynamic AMOLED ۲X با وضوح ۱۴۴۰×۳۰۸۸ پیکسل (+QHD با نسبت ۱۹.۵:۹) و فناوری LTPO که امکان تغییر آزادانه نرخ رفرش از ۱ تا ۱۲۰ هرتز را بسته به محتوا فراهم می‌آورد.

حداکثر میزان روشنایی نقطه‌ای این صفحه‌نمایش تغییری نکرده و همان ۱.۷۵۰nits سابق است، سنسور اثر انگشت اولتراسونیک نیز مثل قبل درون همین صفحه‌نمایش جای دارد.

S۲۳ Ultra از ابعاد ۸.۹×۷۸.۱×۱۶۳.۴ میلی‌متری برخوردار است که با نادیده گرفتن یکی دو دهم میلی‌متر افزایش در طول و عرض تقریباً همان ابعاد S۲۲ Ultra پیشین است و وزن حداکثر ۲۳۴ گرمی این مدل تنها چند گرمی سنگین‌تر از S۲۲ Ultra است.

دوربین سامسونگ گلکسی S۲۳ Ultra‌

سامسونگ از یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی با اندازه پیکسل ۱.۱۲ میکرونی، گشودگی دیافراگم f/۲.۲ و میدان دید ۸۰ درجه‌ای در این قسمت استفاده کرده است، این دوربین که در فیلم‌برداری حداکثر به وضوح ۴K/۶۰fps دست پیدا می‌کند همچنان مجهز به فوکوس خودکار است و HDR نیز در لیست امکانات آن به‌چشم می‌خورد.

بزرگ‌ترین تغییر در S۲۳ Ultra در دوربین اصلی این گوشی رخ داده که برای اولین بار در یک گوشی سامسونگ از وضوح ۲۰۰ مگاپیکسلی بهره می‌برد، حسگر این دوربین از نوع ISOCELL HP۲ سامسونگ است.

این سنسور امکان ترکیب چهار به یک برای برداشت عکس ۵۰ مگاپیکسلی در ابعاد ۱.۲ میکرون را نیز فراهم می‌کند، این دوربین در فیلم‌برداری به وضوح ۸K با ۳۰ فریم در ثانیه دست پیدا کرده و قابلیت‌های تصویربرداری در شب و پرتره ویدئویی آن به‌گفته سامسونگ با بهبود قابل ملاحظه‌ای روبه‌رو شده است.

دوربین تله‌فتوی پریسکوپی این مجموعه از لنز با f/۴.۹ و فاصله کانونی ۲۳۰ میلی‌متری برخوردار است که ۱۰ برابر زوم اپتیکال را در اختیار کاربران قرار می‌دهد، سنسور کوچک ۱/۳.۵۲ اینچی این دوربین از پیکسل‌هایی به اندازه ۱.۱۲ میکرون برخوردار است و لرزه‌گیر اپتیکال و فوکوس خودکار نیز در آن حضور دارند و این دوربین نیز به فوکوس خودکار و OIS مجهز است.

قلم S-Pen در سامسونگ گلکسی S۲۳ Ultra‌

قلم S-Pen همچنان یکی از وجوه تمایز اصلی S۲۳ Ultra نسبت به دیگر اعضای خانواده است و ظاهر، امکانات و جایگاه آن درون بدنه نیز تغییر خاصی را نشان نمی‌دهد. ابعاد این قلم ۴.۳۵×۵.۸×۱۰۵.۰۸ میلی‌متر بوده و ۳.۰۴ گرم وزن دارد، این قلم که از امکان ارتباطی بلوتوث برخوردار است ۴,۰۹۶ سطح فشار مختلف را تشخیص داده و مثل خود گوشی با استاندارد IP۶۸ در برابر نفوذ آب و گرد و خاک مقاوم است.

حافظه سامسونگ گلکسی S۲۳ Ultra‌

سامسونگ این گوشی را با ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی UFS ۴.۰ همراه با ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم عرضه کرد و نسخه یک ترابایتی این مدل نیز مثل سال گذشته همراه با رم ۱۲ گیگابایتی در دسترس است، به‌گفته سامسونگ در زمینه مدیریت گرمای تولید شده و خنک‌سازی قسمت‌های داخلی نیز تغییراتی در S۲۳ Ultra ایجاد شده است.

باتری سامسونگ گلکسی S۲۳ Ultra‌

ظرفیت باتری گوشی تغییری نسبت به قبل نکرده و همان پنج هزار میلی آمپر ساعت پیشین است، اما با توجه به مصرف پایین‌تر پردازنده انتظار دوام باتری بالاتری از آن می‌رود و سامسونگ نیز از دوام بیش از بیست‌وچهار ساعته این باتری در یک شرایط استفاده معمولی خبر می‌دهد، ۲۶ ساعت نمایش ویدئو و ۹۹ ساعت پخش موزیک دیگر زمان‌های رسمی اعلام شده برای این باتری است.‌

مقایسه سامسونگ گلکسی S۲۳ Ultra و iPhone ۱۵ Pro Max

گلکسی S۲۳ Ultra در اندازه صفحه نمایش ۶.۸ اینچ, ۱۱۴.۷ سانتیمتر مربع (نسبت سطح صفحه نمایش به بدنه در حدود ۸۹.۹ درصد) و در حافظه داخلی دستگاه به صورت ۲۵۶GB ۸GB RAM, ۲۵۶GB ۱۲GB RAM, ۵۱۲GB ۱۲GB RAM, ۱TB ۱۲GB RAM است، آیفون Pro Max ۱۵ در اندازه صفحه نمایش ۶.۷ اینچ, ۱۱۰.۲ سانتیمتر مربع (نسبت سطح صفحه نمایش به بدنه در حدود ۸۹.۸ درصد) و در حافظه داخلی دستگاه به صورت ۲۵۶GB ۸GB RAM, ۵۱۲GB ۸GB RAM, ۱TB ۸GB RAM است.

دوربین در گلکسی S۲۳ Ultra دارای وضوح ۲۰۰ مگاپیکسلی و iPhone ۱۵ Pro Max دوربین در وضوح ۴۸ مگاپیکسل و پیکسل‌های ترکیبی ۲.۴۴ میکرونی است، در تفاوت پردازنده این دو گوشی می‌توان به CPU هشت هسته‌ای (۱x۳.۳۶ GHz Cortex-X۳ & ۲x۲.۸ GHz Cortex-A۷۱۵ & ۲x۲.۸ GHz Cortex-A۷۱۰ & ۳x۲.۰ GHz Cortex-A۵۱۰) در سامسونگ گلکسی S۲۳ Ultra و Hexa-core (۲x۳.۷۸ GHz + ۴) در آیفون ۱۵ ProMax اشاره کرد.

قیمت گوشی سامسونگ گلکسی S۲۳ Ultra‌

Samsung Galaxy S۲۳ Ultra ۵G ۲۵۶/ RAM ۱۲

قیمت از ۵۶,۵۰۰,۰۰۰ تومان

Samsung Galaxy S۲۳ Ultra ۵G ۲۵۶/ RAM ۸

قیمت: موجود نیست

Samsung Galaxy S۲۳ Ultra ۵G ۵۱۲/ RAM ۱۲

قیمت: موجود نیست

Samsung Galaxy S۲۳ Ultra ۵G ۱TB/ RAM ۱۲

قیمت: موجود نیست

کد خبر 749031

دیگر خبرها

  • گوشی Honor 200 Lite چه مشخصاتی دارد؟
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ آیفون ۱۳ چند؟
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • گوشی Vivo Y36s در کنسول گوگل پلی مشاهده شد
  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • رونمایی از ارزان‌ترین گوشی تاشو دنیا با دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی
  • قیمت گوشی سامسونگ s۲۴ ultra (۱۰ اردیبهشت) + مشخصات، دوربین گوشی Samsung Galaxy S۲۴ Ultra
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)
  • ایفون ۱۶ کی میاد؟ بررسی تخصصی آیفون 16